رییس فراکسیون، صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس، از اتخاذ تصمیماتی پیرامون رفع موانع تخصیص ارز و ترخیص کالا برای واردکنندگان لاستیک طی نشستی با مسئولان مربوطه در وزارت صمت، اقتصاد، بانک مرکزی و گمرک خبر داد.

اتخاذ تصمیماتی پیرامون رفع موانع تخصیص ارز و گمرکی برای واردکنندگان لاستیک

حسنعلی محمدی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، در تشریح جزییات نشست امروز(دوشنبه 17 آذرماه) فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس شورای اسلامی، گفت: این نشست با حضور تولیدکنندگانی که بالغ بر 90 درصد لاستیک مصرفی کشور را تامین می‌کنند و جانشین وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی، معاون صنایع عمومی این وزارتخانه و مسئولان مربوطه از وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و گمرک جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در این نشست وضعیت، مشکلات و چالش‌های انجمن صنفی لاستیک ایران مورد بررسی و بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، با اشاره به مصوبات این نشست، یادآور شد: در ابتدا مقرر شد با توجه به استراتژیک بودن این صنعت و نیاز جامعه، اقدامات لازم برای رفع موانع تخصیص ارز به این صنعت انجام شود، همچنین ترخیص کالاهایشان بر اساس اعتباری که از طریق بانک مرکزی تعیین می‌شود، صورت گیرد ضمن‌اینکه گمرک هم نهایت همکاری را در این زمینه دارد.

رییس فراکسیون، صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: نحوه تخصیص ارز به واردات و صادرات در این حوزه از دیگر مواردی بود که مورد بررسی قرار گرفت  و قرار شد میزان ارزی که به واردکنندگان و تولیدکنندگان لاستیک تخصیص داده می‌شود، متمایز شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha